vrijdag 24 mei 2019

Fuck this system

Geachte,
Uw zoon was onwettig afwezig of volgende data (resem data) zoals u weet is het belangrijk dat kinderen zo vaak mogelijk op school zijn

Dus mama belt en zegt
"Das ne missen hoor dat zijn de dagen dat hij een (1!) Uur afwezig was omdat hij pij de psycholoog moest zijn. Hij heeft telkens een briefje mee gehad."

"Aja... maar in het bijzonder onderwijs telt dat niet. Kinderen uit het bijzonder onderwijs mogen alleen therapie volgen na de schooluren"

Ten eerste waarom is mij dat niet gemeld na het eerste briefje?

Ten tweede de uren na school ,zijn gegeerde uren. De reden waarom hij regelmatig kon gaan is omdat hij buiten die uren ging. We kunnen nu weer vanachter in de rij aanschuiven tot wij eindelijk aan de beurt zijn om een vast uurtje na school in te pikken.
Weeral wachten.

De reden hiervoor is ongetwijfeld dat in het bo de therapie op school wordt gegeven. Waar je een persoon hebt om een hele school op te volgen.
Max 7 kinderen per dag. Maar waarschijnlijk maar een stuk of 4/5 ook kinderen met een handleiding hebben recht op pauze. 2 de woensdag.

18  tot 22 kinderen per week au grand max. Op een school waar elk kind net intensieve begeleiding nodig heeft.

De rest valt ook daar uit de boot wegens geen tijd, geen personeel, geen budget.

En dus valt het kwetsbare kind weer eens uit de boot.  En kunnen de ouders optreden als reddingsboei. Omdat de regering faalt. Keer op keer.

Ook nu

Ook met de verkiezingen voor de deur.

Ook dan zijn ze maatschappelijk absoluut niets waard

1 opmerking:

  1. Tja Isma ik vind dit zo verschrikkelijk voor jullie! Wees blij dat de groenen en PVDA niet aan de macht komen of er was helemaal geen sprake meer van hulp jammer genoeg .hopelijk voor jullie kan rechts de verkiezingen winnen dan komt er eindelijk een einde aan jullie lijdensweg , Ik duim voor jullie , dikke knuffel

    BeantwoordenVerwijderen