vrijdag 31 mei 2013

Er hangt hier een verdacht gasgeurtje

Omdat wij in een kei-democratisch land wonen kunnen we tegenwoordig "boetes" krijgen waar in het geheel niet tegen te poeren valt wantdegene die ze u gegeven is zo democratisch dat hij ze u zeker niet zomaar gegeven zou hebben.

Dat gas "boetes" belachelijk en ridicuul zouden zijn is ntl totaal belachelijk. Het lijkt mij dan ook niet meer dan logisch dat u een 300€ riskeerd omdat u op een hasseltse bankleuning zit, wij kunnen dit als maatschappij uiteraard niet dulden.
langs den andere kant is is spookrijden op een autostrade door een nonneke wél maatschappelijk aanvaard gezien de heilige dame hiervoor slechts 60€ moet neertellen.

Dat u als vals zingende straatmuzikant in het leuvense een hogere santie risceert dan wat hij in zijn hele leven bij elkaar kan kwelen lijkt mij zuivere logica. Maar snap ik het goed dat cantussende lallende nachtbrakers van studenten in dat zelfde leuven niets risceren?

Denk ook 2 keer na eer je iemand met de hik laat schrikken in Mol, je zou het duur kunnen bekopen
En wie wilt belleketrekken is 50 jaar te laat geboren

Langs den andere kant als je maar lang genoeg kan verstoppen dat je met je poten niet van kinderen kan blijven wordt het in dit zelfde verzuurde land met de mantel der liefde toegedekt wegens "verjaard"

met andere woorden het is dit land eerder toegelaten kinderen te verkrachten en spook te rijden dan spel en plezier te maken zekers als dat laatste gepaard gaat met geroep getier en gekir

tis ver gekomen...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten